Stickers snijden Van Happen Containers

Stickers voor iedere toepassing

Gepubliceerd op 16 augustus 2024

Iedereen kent ze wel, stickers! Maar de ene sticker is niet hetzelfde als de andere sticker. Er zijn talloze mogelijkheden in toepassing, kleefkracht en duurzaamheid. Waar kun je dan zoal aan denken?

  • Stickers voor tijdelijk binnen gebruik – Bijvoorbeeld op een beursstand of een tijdelijke actie in een winkel;
  • Stickers voor langdurig buitengebruik – Denk aan een gevelbelettering die jaren mooi moet blijven in weer en wind en niet mag verkleuren door uv-straling;
  • Stickers voor oneffen ondergronden – Deze stickers zijn toe te passen op een grove muur of straatwerk;
  • Stickers met een anti slip laag – Geschikt als vloersticker waar je eenvoudig overheen loopt zonder uit te glijden;
  • Reflecterende en fotoluminescerende stickers – Ideaal voor in donkere ruimtes waar je toch een boodschap duidelijk wilt maken;

En ga zo maar door! De keuze is reuze. Gelukkig hoef je zelf niet te bepalen welk materiaal je nodig hebt voor jouw sticker. Ons team adviseert je hier graag over.

Hoe wordt een sticker geproduceerd?

Nu je weet dat er talloze opties zijn, ben je vast benieuwd hoe een sticker gemaakt wordt. Zodra we met de klant overeenstemming hebben bereikt over het ontwerp, gaat ons productieteam aan de slag met de uitvoering. We geven je graag een kijkje in het productieproces voor stickers voor onze klant Van Happen Containers. Deze worden onder andere op vuilcontainers geplakt en moeten permanent klevend zijn.

Stap 1: Printen

Zodra de productiebestanden gemaakt zijn door onze DTP-afdeling, worden de bestanden naar de printer gestuurd. Met onze EPSON solvent printer wordt de lay-out in full colour op het vinyl geprint. Onze printoperators bewaken de juiste kleuren en printkwaliteit van het product. Zo waarborgen wij dat de klant altijd hetzelfde product ontvangt. Zodra de printer klaar is, worden de folierollen zorgvuldig weggezet zodat het materiaal kan uitdampen. Dit is erg belangrijk voor de kwaliteit en duurzaamheid van de sticker.

Stickers voor Van Happen Containers

Stap 2: Een beschermlaminaat aanbrengen

Er wordt een transparante folielaag aangebracht die zorgt voor bescherming van de print tegen weersinvloeden en verkleuring. Onze lamineermachines zorgen ervoor dat verschillende lagen materialen aan elkaar verbonden worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Zo kun je ook kiezen voor een laminaat dat fungeert als een antislip toplaag. Maar ook een beschrijfbare whiteboard toplaag behoort tot de mogelijkheden.

Lamineren van Stickers

Stap 3: – Contour snijden

De gelamineerde stickers worden nu losgesneden. Met onze Zünd zijn wij in staat om folies zéér nauwkeurig op maat te snijden, zowel recht als contour. De snijtekens die zijn meegeprint worden door de machine exact uitgelezen. Zodra de stickers de snijmachine gepasseerd zijn, worden ze gecontroleerd en zorgvuldig ingepakt.

Stickers snijden

Stickers voor iedere toepassing

Dit kleine kijkje in de keuken geeft inzicht in het productieproces van een sticker. De stickers voor Van Happen Containers zijn door onze productie ondertussen verwerkt en op weg naar de eindbestemming. Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifieke toepassing? Informeer gerust, wij adviseren je met alle plezier!

Meer informatie? Neem contact op!
Deel dit bericht
Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jacob Roelandslyceum Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Knaapen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners