Duurzame reclamedragers

Gepubliceerd op 8 augustus 2024

In de sign industrie worden er steeds meer duurzame materialen ontwikkeld welke gebruikt kunnen worden voor het uitdragen van jouw reclameboodschap of het aankleden van je bedrijfsinterieur. Vind jij het ook belangrijk om een bewuste keuze te maken voor duurzame reclamedragers? Wij vertellen je in deze blog graag meer over de mogelijkheden.

Akoestische panelen gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Verbeter de akoestiek in je kantoor met behulp van akoestische fotopanelen. De akoestische backing van deze panelen is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Met een toplaag van 100% recyclebaar polyester en een aluminium omkadering is dit een innovatieve oplossing. We kunnen de panelen printen met je eigen design voor een écht persoonlijke uitstraling.

Duurzame reclamedrager, akoestisch fotopaneel gemaakt van gerecyclede spijkerbroek

Unieke wandprint met PVC-vrij fotobehang

Voor de verfraaiing van je interieur kun je kiezen voor een naadloze muurprint. Naast de standaard optie aan fotobehang genaamd Airtex, bieden we ook een pvc-vrije variant. Dit materiaal wordt bovendien geprint met milieuvriendelijkere inkten op waterbasis. Doordat dit materiaal bestaat uit weinig verschillende materialen is het eenvoudiger te recyclen.

Duurzame signing, reclamedrager, pvc-vrije wandbekleding

Wanddecoratie gemaakt van PET-vilt

PET-vilt is een akoestische plaat die voor een groot gedeelte uit gerecyclede PET-flessen bestaat. Dit materiaal is ideaal voor het maken van allerlei interieurdecoraties. We kunnen het materiaal in vorm snijden, infrezen en zelfs voorzien van een full colour print. Ook is het mogelijk om meerdere kleuren in lagen te combineren voor een hele unieke decoratie. Het materiaal bevat geen chemische componenten en is 100% recyclebaar, wat het een heel duurzame reclamedrager maakt!

Danbred kantoorinrichtig - kantoor signing - PET vilt - singning op kantoor

Een alternatief voor het standaard bouwhekdoek

Een bouwhekdoek kan perfect ingezet worden als promotioneel item op een bouwplaats of event. Dit promotiemiddel wordt vaak gemaakt van bannerdoek of meshdoek. Een prima materiaal, maar het kan ook anders! Bouwhekdoeken hebben een tijdelijk karakter en juist daarom is het interessant om voor een duurzaam materiaal te gaan. We bieden hiervoor als alternatief een pvc-vrij meshdoek. Dit materiaal heeft hetzelfde voordeel als standaard meshdoek, het is namelijk ook wind doorlatend.

Duurzame reclamedragers, pvc-vrije bouwhekdoeken

Een mooi voorbeeld van duurzame bouwplaats communicatie voor onze klant Kuijpers bij het project op het hoofdkantoor in Den Bosch.

Duurzame plaatmaterialen en folies

Gelukkig worden er steeds meer duurzame plaatmaterialen ontwikkeld die gebruikt kunnen worden voor de productie van reclame uitingen. Zo kunnen we een freeslogo voortaan produceren uit 100% gerecycled acrylaat en een reclamebord maken op Sign Again plaatmateriaal. Dit circulaire plaatmateriaal wordt gemaakt van gerecyclede plaatmaterialen en spandoeken. Het materiaal is dus keer op keer te recyclen tot een nieuwe plaat! Sign Again heeft een gerecyclede look en feel en kan enkelzijdig bedrukt worden. Ben je benieuwd naar dit unieke materiaal en benieuwd hoe ook jouw banners circulair worden? Neem dan contact met ons op.

Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn er nog meer duurzame alternatieve voor de standaard reclameplaten. Daarnaast is het mogelijk om stickers te laten produceren op pvc-vrij stickermateriaal. Op deze manier kun je op alle vlakken je signing verduurzamen. Ons verkoopteam geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden!

 

Meer informatie? Neem contact op!
Deel dit bericht
Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jacob Roelandslyceum Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Knaapen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners