Jacob-Roelandslyceum

Het Jacob-Roelandslyceum is een middelbare school voor gymnasium, atheneum en havo in Boxtel die valt onder het bestuur van de vereniging OMO. De school bestaat dit jaar precies 75 jaar en dat willen ze groots gaan vieren met onder andere een reünie voor oud leerlingen én medewerkers.

Wij zijn gevraagd mee te denken over de aankleding van de school voor dit evenement. Een leuke opdracht waar onze studio direct mee aan de slag is gegaan. De nieuwe huisstijl van het Jacob-Roelandslyceum is daarbij meteen in de ontwerpen meegenomen. Na het produceren van de verschillende items hebben onze monteurs de school voorzien van een feestelijk jasje.

Aan de buitenkant kun je er door de banieren en het grote ronde paneel op het plein meteen niet meer onderuit, het Jacob Roelandslyceum bestaat 75 jaar! Bij aankomst heet de raambelettering bij de entree de bezoekers van de reünie van harte welkom. De banieren in de aula en de raambelettering bij de diverse lokalen maken het plaatje compleet. Het feest kan beginnen!

De reünie op zaterdag 7 september 2024 was een groot succes. Zo’n 3000 mensen hebben samen mooie herinneringen opgehaald. Fijn dat wij daar ons steentje aan bij konden dragen.

Stel hier uw vraag


    Archipel Thuis logo Berkvens *Big Ass Battery Logo Caterpillar Logo Continu Logo DAF Logo De Bruyn Metaal Logo Driessen Autogroep Enson GGzE logo logo Heijmans Hub Noord-Brabant logo Jacob Roelandslyceum Jamin Janssen de Jong Logo Janssen Fritsen Knaapen Logo Knapen Trailers Maas logo Logo Minkels Solutions to rely on MSI logo Multifix logo Optimum Sorting Logo Royal Dutch Kusters Engineering Logo Van der Kruijs *SMO Logo Stedelijk college Eindhoven Logo Strukton Worksphere Logo Tomra Sorting Solutions Totaal kantoorinrichting Logo Unica Unilux Universal B.V. Logo Van Galen Klimaattechniek Logo Van Happen Containers.nl Containers | Transport | Afvalinzameling Logo Van Rooijen logistiek Logo VDL Bus & Coach We Provide Logo KSS - Wij zijn jong Logo Woonpartners